Lyfstyl pop-up store

Gepubliceerd: 22-03-2014 09:57

Marloes (links) en Ingrid

Lichtenvoorde – Op vrijdag 4 april opent pop-up store Lyfstyl haar deuren weer. Het pand aan de Rapenburgsestraat 2 (voorheen ABN AMRO), is door interieurstyliste Agnes Wolters van Catin omgetoverd tot een tijdelijke winkel waar bijzondere merken zich presenteren. Na een succesvolle eerste pop-up store gaan Ingrid Wekking en Marloes Polman er op de nieuwe locatie weer met frisse energie tegenaan.

Van 4 april t/m 12 juli bieden Ingrid en Marloes, Achterhoekse ondernemers een platform in hun store om hun product, dienst of ambacht onder de aandacht te brengen. Allemaal met een passie voor Lyfstyl en fashion.
Ingrid vertelt enthousiast: “Stijl en kwaliteit kenmerkt onze (second-hand) collectie, die niet alleen bestaat uit kleding; ook kan je bij ons terecht voor trendy sieraden, tassen en sjaals. En om je outfit helemaal compleet te maken verkopen wij een deel van de nieuwste zomercollectie van Oxener Schoenmode uit Winterswijk. Niet alles is second-hand, wij zijn erg blij dat we dit seizoen een schitterende collectie van vorig seizoen van Rianne Cornelissen (RC Couture) uit Gendringen mogen verkopen tegen een mooie prijs. Ook verkopen we dit seizoen voor het eerst second-hand merkkleding voor meisjes in de maten 80 t/m 152. We specialiseren ons door onze meisjescollectie uitsluitend uit merkkleding te laten bestaan en deze tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Heb je dus kwalitatief goede meisjes merkkleding die niet meer gedragen wordt, lever die dan bij ons in.”
Marloes vult aan dat er veel verschillende maten en merken zijn, zodat er voor ieders budget en stijl iets te vinden is. ‘Alle kleding wordt vooraf zorgvuldig door ons nagekeken en daarna op maat en stijl gehangen. Verder zijn service en persoonlijke aandacht voor ons heel belangrijk, maar als je liever zelf rondkijkt is dat natuurlijk prima! Ook is coupeuse Irma te Plate aanwezig voor het ontwerpen en vermaken van kleding. Is een aangekocht kledingstuk bijvoorbeeld iets te groot, dan kan Irma het op maat voor je vermaken. Maar natuurlijk kan het ook zijn dat je eigen kleding te groot is geworden, neem dit dan mee en Irma vermaakt het.’
Heb je een overvolle kledingkast. Is je kleding te groot of te klein? Heb je je kleding al langer dan een jaar niet gedragen? Komt dit je bekend voor? Allemaal argumenten om mooie kleding te koop aan te bieden via Lyfstyl en daarmee 40% van de opbrengst te verdienen. Elke woensdag kan je kleding komen aanleveren in de winkel en nu dus ook merkkleding voor meisjes in de maten 80 t/m 152. Voor meer informatie over het aanleveren van second-hand kleding kan je de site bekijken. www.lyfstyl.nl of vrienden worden op facebook. Ook worden er op verschillende avonden interessante workshops georganiseerd waar je je van tevoren voor kunt aanmelden. Te denken valt aan kleuradvies, stylingadvies, make-up workshop en haarstyling. Houd de facebook- en internetsite (www.lyfstyl.nl) hiervoor goed in de gaten. Op dinsdag 15 april geeft Marloes een visagie workshop. Indien u hieraan deel wilt nemen, kunt u zich via de site of via facebook aanmelden.  Ingrid en Marloes hebben ontzettend veel zin in de komende periode tot aan de zomervakantie. Ze zijn de komende periode elke dag geopend met uitzondering van de maandag en dinsdag en hopen je van harte te mogen begroeten in hun pop-up store.

Bron: http://www.contact.nl/regio/artikel/772834/lyfstyl-pop-up-store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.