Kennismakingsgesprek

Een goed advies begint met een goed gesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Door in dit gesprek goed naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen wordt informatie verzamelt die later in het advies wordt meegenomen. In het gesprek leren we elkaar beter kennen en worden behoeften en wensen vastgesteld waarmee verder gewerkt wordt naar een interieuradvies op maat. Zo zal onder andere duidelijk worden wat u belangrijk vindt in uw interieur en wat niet, welke functies de ruimtes krijgen, welke knelpunten er nu zijn en wat u graag zou willen veranderen.

 

Offerte

Op basis van het intakegesprek ontvangt u een offerte met een totaalprijs. Uiteraard is de prijs afhankelijk van uw wensen, een kleuradvies alleen is natuurlijk goedkoper dan een compleet interieuradvies met alles erop en eraan. U kunt het dus zelf bepalen. Ook met alleen een indelingsadvies of verlichtingsplan kunnen veel mensen verder met het realiseren van het door hen gewenste interieur.

 

Ontwerp

Indien u akkoord gaat met de offerte wordt het advies voor u uitgewerkt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van visuele middelen zoals moodboards (sfeercollages) waarop de sferen, materialen en kleuren weergegeven zijn. Door middel van schetsen krijgt u inzicht in de ontwerpideeën. Tijdens de presentatie wordt het ontwerp toegelicht.

Tevens ontvangt u het advies schriftelijk en voorzien van diverse tekeningen, zodat u het later nog eens rustig kunt bekijken. Uiteraard is het advies na de presentatie voor u en kunt u beginnen met het realiseren ervan.